2ο Φεστιβάλ Παιδικής Γαστρονομίας στην Αμάρυνθο Ευβοίας!

Η Ένωση Γαστρονομίας Ελλάδος εκτός των άλλων, έχει αποδείξει ότι στηρίζει προσπάθειες ανάδειξης του γαστρονομικού πλούτου της χώρας μας αλλά και της μαγειρικής τέχνης. Μια αξιόλογη προσπάθεια γίνεται στην Αμάρυνθο Ευβοίας από τη Ζωή Μπούρικα, την Άννα Χαραμοπούλου και τη Δήμητρα Βεσπούκη, οι οποίες διοργάνωσαν το 2ο Φεστιβάλ Παιδικής Γαστρονομίας.
Οι μικροί μας φίλοι εντυπωσίασαν για 2η φορά και έκλεψαν την παράσταση με τα όμορφα και γευστικά πιάτα τους και τα εντυπωσιακά κουλουράκια αφού το φεστιβάλ περιελάμβανε και διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής. Τα μέλη της Ένωσης Σοφία Δόση, Κώστας Σιόλος και Κώστας Γεροδήμος ήταν εκεί στηρίζοντας την πρωτοβουλία των μελών του Πανευβοϊκού Γ.Σ. Αντάλλαξαν απόψεις και γνώσεις με τους παρεβρισκόμενους, βράβευσαν τους διαγωνιζόμενους και μαγείρεψαν για τους προσκεκλημένους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Κώστας Σιόλος έκανε επίδειξη σκαλίσματος σε φρούτα και λαχανικά εντυπωσιάζοντας τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο. Παράλληλα έγινε επίδειξη παρασκευής παραδοσιακού τηγανόψωμου από τις παλιότερες μαγείρισσες της Αμαρύνθου.
Η Ένωση ευχαριστεί τους διοργανωτές για την πρόσκληση και τη φιλοξενία και δηλώνει παρούσα σε όμορφες και αξιόλογες προσπάθειες ανάδειξης της γαστρονομίας όπως το φεστιβάλ στην Αμάρυνθο!


author

© All rights reserved