Κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος

   Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 09 Μαρτίου η κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος. Σχεδόν όλα τα μέλη έδωσαν το παρόν με τους συνοδούς τους, γονείς και φίλους, στέλνοντας μήνυμα ότι η παρέα γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα και συνεχίζει δυναμικά το έργο της! Ένας μίνι απολογισμός που έγινε από τον Πρόεδρο Ανδρούτσο Γεώργιο έδειξε ότι έχουμε επιτύχει αυτό που επιθυμούσαμε εξ αρχής ξεκινώντας την ίδρυση της Ένωσης, να είμαστε μια μεγάλη παρέα που διασκεδάζει μ’ αυτό που κάνει, βάζοντας ο καθένας όπου και με όποιο τρόπο μπορεί ένα λιθαράκι ώστε να αναδείξουμε και να αναβαθμίσουμε την δουλειά μας αλλά και την γαστρονομία γενικότερα!

   Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων καθώς και δημοσιογράφοι έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Άξιοι αναφοράς και τα μέλη που ταξίδεψαν για μια μέρα από διάφορα μέρη της Ελλάδος μόνο για την εκδήλωση!

   Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε έναν εξαίρετο συνάδελφο και μέλος της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος, τον Βασίλη Κουτσούμπα, ο οποίος πριν λίγες μέρες αιφνίδια και τόσο άδοξα έφυγε από την ζωή σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους!
    Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη της Ένωσης ευχαριστούν όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τους χορηγούς των δώρων της πίτας καθώς και τους ιδιοκτήτες του χώρου που πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας «Φίλιππας Gastronomy»! Ευχόμαστε σε όλους τύχη, υγεία, ευτυχία και καλή μαγειρική χρονιά!


author

© All rights reserved