Διεθνές Γαστρονομικό φεστιβάλ-διαγωνισμός στη Νις της Σερβίας

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η Ένωση Γαστρονομίας Ελλάδος έδωσε το παρόν στον Διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής που πραγματοποιήθηκε στη Νις της Σερβίας. Τον διαγωνισμό διοργανώνει όπως κάθε χρόνο ο σύλλογος ξενοδοχειακών και τουριστικών επαγγελμάτων της Νις με τη συμμετοχή 15 χωρών.
Η Ένωση συμμετείχε και στο φεστιβάλ παραδοσιακής υπαίθριας μαγειρικής που έγινε τη 2η μέρα του διαγωνισμού και κέρδισε τις εντυπώσεις από τους φιλικότατους Σέρβους αλλά και τα μέλη των άλλων αποστολών.
Η ομάδα των διαγωνιζόμενων της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος αποτελούταν από τον Κώστα Γεροδήμο, τον Θωμά Νικολάου και το Χάρη Λιούβα. Κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια και 2 κύπελλα από τα οποία ένα χρυσό και ένα κύπελλο ο Κώστας Γεροδήμος στην κατηγορία ψαρόσουπα και από ένα χρυσό ο Θωμάς Νικολάου και ο Χάρης Λιούβας στις κατηγορίες ψαρόσουπα και fish stew, καθώς και κύπελλο για τη 2η θέση στο τουρνουά γαστρονομίας. Με ένα ακόμη κύπελλο βραβεύθηκε και ο Σπύρος Δόσης ως επίτιμος προσκεκλημένος του διαγωνισμού αλλά και ως αρχηγό της κριτικής επιτροπής.
Η παρουσία της Ένωσης σε Διεθνές Φεστιβάλ Μαγειρικής θεωρείται για μία ακόμη φορά επιτυχημένη!


author

© All rights reserved