Η Ένωση Γαστρονομίας Ελλάδος στο 4ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας

Η Ένωση Γαστρονομίας Ελλάδος συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Μαρκά το σαββατοκύριακο 1-2 Ιουλίου.
Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν πολλές τοπικές επιχειρήσεις εκθέτοντας παραδοσιακά προϊόντα όπως ελαιόλαδο, φακές Εγκλουβής, τοπικά κρασιά, μέλι, σαλάμι Λευκάδος κ.α. τα οποία προσφέρθηκαν στους επισκέπτες.
Στο φετινό Φεστιβάλ, που ήταν αφιερωμένο στα θαλασσινά, συμμετείχαν επίσης η Λέσχη Αρχιμαγείρων-Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος “Ολύμπιος Ζεύς “,η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις, η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων, ο Πάτερ Επιφάνειος, ο Βησσαρίων Παρθένης καθώς και τα τμήματα μαγειρικής των Δ.Ι.Ε.Κ. Βόνιτσας και Λευκάδας. Συνεργαζόμενοι εξαιρετικά μέσα σε ένα άριστο κλίμα αλληλεγγύης και συναδελφικότητας παρουσίασαν ένα αποτέλεσμα που άφησε τους επισκέπτες με τις καλύτερες εντυπώσεις, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα!
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Επιμελητήριο Λευκάδας για την πρόσκληση και την εξαιρετική φιλοξενία αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για την άψογη συνεργασία!


author

© All rights reserved