Κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος. Σχεδόν όλα τα μέλη έδωσαν το παρόν με τους συνοδούς τους, γονείς και φίλους,στέλνοντας μήνυμα ότι η Ένωση γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα και συνεχίζει δυναμικά το έργο της! Ο μικρός απολογισμός που έγινε από τον Πρόεδρο Σπύρο Δόση έδειξε ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας και έχουμε τηρήσει στο 100% τους σκοπούς που είχαν τεθεί στην ίδρυση της! Η μικρή παρέα των ιδρυτικών μελών είδε ότι αυτό που είχαν εμπνευστεί έχει γιγαντωθεί και πλέον ο πήχης ανεβαίνει! Επίσης τιμήθηκαν μέλη που συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε φεστιβάλ Γαστρονομίας εσωτερικού και εξωτερικού!
Στην εκδήλωση εκτός των μελών και των φίλων της Ένωσης παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σιαράβας Κώστας ο οποίος απεύθυνε και χαιρετισμό, ο Μπασέκης Γιώργος ιδιοκτήτης της εταιρείας «Κύκλος» καθώς και οι χορηγοί της Ένωσης Κατερίνα Γκόζγκου από την εταιρεία «ΧΑΡΜΑ», ο Ηλίας Λιάκρης από την «Paragaea» και ο Φώτης Χατζηπέτρος από την εταιρεία «Παραδοσιακός Χαλβάς ΓΩΓΩ». Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων και δημοσιογράφοι έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Άξιοι αναφοράς και τα μέλη που ταξίδεψαν για μια μέρα από διάφορα μέρη της Ελλάδος μόνο για την εκδήλωση!
Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη της Ένωσης ευχαριστούν όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τους χορηγούς των δώρων της πίτας καθώς και τους ιδιοκτήτες του χώρου που πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας «Πάρκο Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων»! Ευχόμαστε σε όλους τύχη, υγεία, ευτυχία και καλή μαγειρική χρονιά!


author

© All rights reserved