Σεμινάριο «Κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού &Ασφάλεια στην επαγγελματική κουζίνα»

   Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 09/12/2019 το σεμινάριο «Κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού &Ασφάλεια στην επαγγελματική κουζίνα» με σεβασμό στο περιβάλλον από την ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ Α.Ε., που διοργάνωσε η ΕΝΩΣΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ σε συνεργασία με το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υψηλού επιπέδου σεμινάριο, από μία ελληνική βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας απορρυπαντικών και απολυμαντικών, η οποία απευθύνεται στις αγορές της Βιομηχανίας Τροφίμων, Βιομηχανικών πλυντηρίων ρούχων, Ξενοδοχείων, Catering κτλ. με χαρακτηριστικό γνώρισμα σε κάθε περίπτωση την αξιοπιστία, έχοντας κερδίσει τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων-ποτών και μονάδων μαζικής εστίασης.

   Πλήθος σπουδαστών και επαγγελματιών του επισιτισμού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υψηλού επιπέδου σεμινάριο, με θεματολογία:
⦁ Νομοθετικές απαιτήσεις για το HACCP και τον καθαρισμό της κουζίνας.
⦁ Ασφάλεια στη χρήση προϊόντων καθαρισμού.
⦁ Τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού σε μια επαγγελματική κουζίνα..

   Να ευχαριστήσουμε θερμά την ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ Α.Ε. για την άρτια παρουσίαση αλλά και το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ  για την φιλοξενία στα σύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του,  αλλά και για την γενικότερη στήριξη στις προσπάθειές μας.


author

© All rights reserved