Συμμετοχή της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος στην Πανηπειρωτική 2017

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος στην Πανηπειρωτική Έκθεση το διήμερο 13-14 Μαΐου. Τα μέλη μας σε συνεργασία με το Δ.Ι.Ε.Κ Ιωαννίνων, δουλεύοντας κάτω από αντίξοες συνθήκες, παρουσίασαν μια σειρά από θεματικές ενότητες όπως carving σε φρούτα και λαχανικά, γλυκά με σοκολάτα, συνταγές με καπνιστά ψάρια από Ηπειρώτες παραγωγούς, ντόπια λουκάνικα, χειροποίητα ζυμαρικά, μαρμελάδες, αποξηραμένα φρούτα και πολλά άλλα, αφήνοντας με τις καλύτερες αναμνήσεις εκθέτες και επισκέπτες, που εντυπωσιάστηκαν από την ποικιλία των εδεσμάτων που παρουσιάστηκαν.
Η προσπάθεια μας για ανάδειξη Ηπειρώτικων αλλά και γενικότερα Ελληνικών προϊόντων και παραγωγών συνεχίζεται με τον ίδιο ζήλο που είχαμε από την ημέρα που ξεκινήσαμε τις προσπάθειές μας. Τα καλύτερα έρχονται!!!
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εκθέτες που μας παρείχαν τα προϊόντα τους και το Δ.Ι.Ε.Κ Βόνιτσας για την συμμετοχή του στις δράσεις μας. Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Δ.Ι.Ε.Κ Ιωαννίνων για την παροχή του εξοπλισμού αλλά και στους καθηγητές και σπουδαστές του για την άψογη συνεργασία!


author

© All rights reserved